Gemaakt voor Horeca en Retail!

Klantreis Optimalisatie

van Bereik naar Loyale Klanten

Online Persoonlijk en Gastvrij overkomen

Klantreis Optimalisatie

Klantreis optimalisatie is van onschatbare waarde voor uw Horeca- of Retailbedrijf. Het gaat niet alleen om het verbeteren van elke klantinteractie, maar ook om het creëren van betekenisvolle verbindingen met uw gasten of klanten, vanaf het allereerste contact tot lang na de aankoop. Dit stelt u in staat om niet alleen nieuwe klanten aan te trekken, maar ook om een ​​diepere band op te bouwen met uw bestaande klanten, hun tevredenheid te vergroten en hen te inspireren om keer op keer bij u terug te komen.

Klantreis Optimalisatie is het Geheim naar meer Klanten!

De reis van eerste contact tot aan loyale klant

Klantreis niet geoptimaliseerd

❌ Uw doelgroep niet bereiken

❌ Klanten vergeten uw bedrijf

❌ Moeilijk om een sterke band op te bouwen

❌ Niet weten wie uw klanten zijn

❌ Veel tijd en geld kwijt zijn aan andere marketing proberen


❌ Ziet geen resultaten

Klantreis geoptimaliseerd

✅ Meetbare resultaten

✅ Meer loyale klanten

✅ Online persoonlijk en gastvrij overkomen

✅ Top of mind blijven bij uw klanten

Een database met de informatie van uw klanten opbouwen

✅ Klanten missen nooit meer belangrijke
informatie

Klantreis Optimalisatie

Weet hoe uw bedrijf ervoor staat

Social Media - Bereik

Met ons socialmediateam kunnen we u verzekeren dat we uw doelgroep bereiken, zelfs lokaal. Door middel van pakkende foto's en boeiende teksten zorgen we ervoor dat uw bedrijf opvalt op social media. En het beste van alles? We leiden uw potentiële klanten rechtstreeks naar uw website, waardoor uw online aanwezigheid versterkt wordt en u meer kansen krijgt om te converteren.

Website - Bereik naar Klanten

Bij ons draait het niet alleen om het bereiken van mensen; we willen ze ook omzetten naar loyale klanten. Hoe doen we dat? We sturen potentiële klanten vanuit social media rechtstreeks naar uw website, waar ze alle informatie vinden die ze nodig hebben om een aankoop te doen. Vanaf het moment dat ze op uw website landen, zorgen we ervoor dat ze een soepele en overtuigende ervaring hebben, waardoor ze sneller geneigd zijn om te converteren naar waardevolle klanten.

E-mail - Klant naar Loyale Klant

Bij ons draait e-mailmarketing niet om vervelende spam-e-mails. We geloven in het creëren van echte, persoonlijke connecties met uw klanten door middel van persoonlijk en gastvrije e-mails. Deze e-mails zijn gericht op het opbouwen van vertrouwen en het bieden van waarde aan uw klanten. En het beste van alles? Deze e-mails kunnen worden geautomatiseerd, zodat u waardevolle tijd bespaart terwijl u uw klantenrelaties versterkt.

Een Database opbouwen

Een eenvoudig bordje met een QR-code in jouw zaak biedt klanten de mogelijkheid om zich aan te melden voor exclusieve voordelen. Denk aan VIP-voordelen, gratis proeverijen en nieuwsupdates die alleen voor abonnees zijn. Ook kunnen klanten een verjaardagscoupon ontvangen om hun dag extra speciaal te maken.

Door online inschrijvingen via social media en je website kun je je e-maillijst verder uitbreiden. Ook kun je je medewerkers trainen om klanten persoonlijk uit te nodigen om zich aan te melden voor deze exclusieve voordelen. Zo bouwen we samen aan een betrokken gemeenschap van trouwe klanten.

Abdi Ali

De op maat gemaakte strategieën en uitstekende communicatie hebben mijn online zichtbaarheid vergroot en meer klanten aangetrokken.

Kian Stevens

M-agt Marketing is top! Ons restaurant bloeit dankzij hun slimme aanpak. Meer gasten, omzet en blije klanten. Echt super!

Futurise

Uitstekende ervaring! Ik werk nu bijna een jaar met M-agt en ik kan alleen maar zeggen dat de resultaten geweldig zijn!

Zorg ervoor dat uw bedrijf bekend wordt in uw doelgroep

Met Klantreis Optimalisatie krijgt u meer Loyale Klanten

Eindelijk een betaalbare marketingstrategie dat werkt!

Beste marketingstrategie om mee te beginnen!

Onze klanten komen veel

vaker terug!

Contact met ons opnemen?

Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Tel: 0629784282

E-mail: Info@m-agt.nl

Klantreis Optimalisatie voor uw bedrijf

De marketingstrategie dat is gemaakt voor Horeca en Retail

Magtmarketing - onze missie

Bij Magtmarketing geloven we in het krachtige verhaal achter elk Horeca- en Retailbedrijf. Onze missie is om u te helpen bij het optimaliseren van de volledige klantenreis, van het eerste contact tot aan het moment waarop uw klanten loyale fans van uw merk worden. Dit betekent dat we elk aspect van het proces aanpakken en optimaliseren, en dit alles op een betaalbare manier. Samen streven we ernaar om uw bedrijf te laten groeien en een blijvende impact te maken op uw klanten.

Contact

Info@m-agt.nl

+31 6 29784282