Wij bestaan voor MKB!

Bereik en verander de omgeving naar loyale gasten!

Digitaal marketing voor mkb-bedrijven

Mijn missie!

Ik ben Maxx van Agt, eigenaar van Magtmarketing en mijn missie is om ervoor te zorgen dat mensen kunnen doen wat ze echt leuk vinden en hun dromen kunnen waarmaken. Ik help bijvoorbeeld vrijwillig naast mijn bedrijf netwerkevents te organiseren en beginnende ondernemers hun onderneming te starten.

Dit is ook de reden waarom ik zo aangetrokken ben tot MKB-bedrijven, omdat ze zijn opgericht door mensen die echt van hun werk houden en elke dag hun droom willen leven net zoals mij. Maar helaas zien we vaak MKB-bedrijven failliet gaan omdat ze, naast hun passie, ook veel andere taken moeten uitvoeren, waarvan marketing een grote is. Deze taken zijn meestal niet leuk en erg duur om uit te besteden en kunnen dus leiden tot financiële problemen, waardoor het bedrijf niet meer op de oorspronkelijke droom lijkt.

Daarom heb ik het mijn missie gemaakt om marketing voor MKB-bedrijven betaalbaar, effectief en overzichtelijk te maken, zodat ondernemers hun passie kunnen volgen en hun droom kunnen leven.

Magtmarketing voor meer loyale Klanten!

Wij maken de marketing betaalbaar en overzichtelijk!

Zonder digitaal marketing

❌ Je doelgroep moeilijk bereiken

❌ Klanten zien je niet genoeg voorbij komen

❌ Online niet gastvrij overkomen

❌ Niet weten wat de marketing oplevert

❌ Veel tijd en geld kwijt zijn aan andere marketing oplossingen proberen


❌ Veel tijd kwijt zijn aan marketing

Met Magtmarketing

✅ Doelgroep bereiken

✅ Overzichtelijke resultaten

✅ Meer loyale klanten

✅ Online persoonlijk en gastvrij overkomen

✅ Top of mind blijven bij je klanten

✅ Loyale klanten missen nooit meer belangrijke
informatie

Hoe krijgt u meer loyale klanten?

Weet wat je marketing oplevert!

Social Media - Bereik

Met ons socialmediateam kunnen we je verzekeren dat we je doelgroep bereiken, zelfs lokaal. Door middel van pakkende foto's en boeiende teksten zorgen we ervoor dat je bedrijf opvalt op social media. En het beste van alles? We leiden je potentiële klanten rechtstreeks naar je website, waardoor je online aanwezigheid versterkt wordt en we alle belangrijke acties kunnen meten!

Website - Bereik naar Klanten

Bij ons draait het niet alleen om het bereiken van mensen; we willen ze ook omzetten naar loyale klanten. Hoe doen we dat? We sturen potentiële klanten vanuit social media rechtstreeks naar je website, waar ze alle informatie vinden die ze nodig hebben om een aankoop te doen. Vanaf het moment dat ze op je website landen, zorgen we ervoor dat ze een soepele ervaring hebben, waardoor ze sneller geneigd zijn om loyale klanten te worden.

E-mail - Klant naar Loyale Klant

Bij ons draait e-mailmarketing niet om vervelende spam-e-mails. We geloven in het creëren van echte, persoonlijke connecties met je klanten door middel van persoonlijk en gastvrije e-mails. Deze e-mails zijn gericht op het opbouwen van vertrouwen en het bieden van waarde aan je klanten. En het beste van alles? Deze e-mails kunnen worden geautomatiseerd, zodat je waardevolle tijd bespaart terwijl je je klantenrelaties versterkt.

Klantengegevens krijgen

Een eenvoudig bordje met een QR-code in je zaak biedt klanten de mogelijkheid om zich aan te melden voor exclusieve voordelen. Denk aan VIP-voordelen, gratis proeverijen en nieuwsupdates die alleen voor abonnees zijn. Ook kunnen klanten een verjaardagscoupon ontvangen om hun dag extra speciaal te maken.

Door online inschrijvingen via social media en je website kan je je e-maillijst verder uitbreiden. Ook kan je je medewerkers trainen om klanten persoonlijk uit te nodigen om zich aan te melden voor deze exclusieve voordelen. Zo bouwen we samen aan een betrokken gemeenschap van trouwe klanten.

Abdi Ali

De op maat gemaakte strategieën en uitstekende communicatie hebben mijn online zichtbaarheid vergroot en meer klanten aangetrokken.

Kian Stevens

M-agt Marketing is top! Ons restaurant bloeit dankzij hun slimme aanpak. Meer gasten, omzet en blije klanten. Echt super!

Futurise

Uitstekende ervaring! Ik werk nu bijna een jaar met M-agt en ik kan alleen maar zeggen dat de resultaten geweldig zijn!

Zorg ervoor dat je bedrijf bekend wordt in je doelgroep!

Magtmarketing voor meer loyale Klanten!

Eindelijk een marketingstrategie dat werkt!

Ik weet precies wat de marketing oplevert!

Onze klanten komen veel

vaker terug!

Contact met ons opnemen?

Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Tel: 0629784282

E-mail: Info@m-agt.nl

Loyale klanten voor je bedrijf

Het marketingbedrijf dat is gemaakt voor mkb

Magtmarketing - onze missie

Bij Magtmarketing is het onze missie om de beste marketingservice te leveren aan MKB-bedrijven op een overzichtelijke en betaalbare manier. We willen hoogwaardige marketing toegankelijk maken, zodat elk MKB-bedrijf effectief hun doelgroep kan bereiken en hun bedrijfsdoelen kan realiseren.

Contact

Info@m-agt.nl

+31 6 29784282